22 de juny del 2017

Dijous 29 de juny, a les 20h, Cinefòrum: Sortint del cinema... “Un chateau en Italie" de Valeria Bruni Tedeschi a la Biblioteca Pau Vila

Us convidem a la sessió de cinefòrum “Sortint del cinema” per parlar de la pel.lícula "Un château en Italie" (Un castell a Itàlia, Valeria Bruni Tedeschi, 2013). Una història sobre la família i l’amor, una barreja de comèdia i tragèdia, on allò íntim es torna universal per parlar de com sobrevivim als buits que va deixant la vida, la por a la mort propera d’un ésser estimat, la crisis dels quaranta, la maternitat, l’ambigüitat dels sentiments i la cerca del sentit de la vida.

La sessió anirà a càrrec de Joan Domènech, president del Cineclub Hal 2002 de Molins de Rei. Aquesta activitat està oberta a tothom i té una durada aproximada d’1 hora.

IMPORTANT! Us recordem que la pel.lícula s'ha visualitzar prèviament al cinefòrum. Tots els participants poden emportar-se en préstec la pel•lícula (DVD) a la Biblioteca Pau Vila (amb el carnet d'usuari de la biblioteca).
 
Entrada lliure | Aforament limitat  
Ho coorganitzem amb el Cineclub Hal 2002