19 d’octubre del 2014

Avantatges amb el carnet de la Biblioteca Pau Vila: Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei

El carnet t'ofereix un 20% de descompte en les entrades individuals de retrospectiva i secció oficial. No acumulable a altres descomptes i promocions.

Del 4 al 9 de novembre arriba la 33ª edició del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, que enguany està dedicat a l'erotisme dins del cinema de gènere, i a la qual un any més, li dediquem una retrospectiva.

Un dels esdeveniments més importants del Festival aquest any és haver aconseguit formar part de la Federació Europea de Festivals de Cinema Fantàstic (EFFFF), una xarxa de 22 festivals de cinema de 14 països que atorguen un dels premis més importants dins del gènere fantàstic, els premis Méliès.

La secció oficial competitiva estarà formada per pel·lícules com ara Julia (Matthew A. Brown, 2014), Let us prey (Brian O'Malley, 2014), Asmodexia (Marc Carrete, 2014), Living Dark (David Hunt, 2013), Starry Eyes (Kevin Kolsch i Dennis Wildmyer, 2014) i Exists (Eduardo Sánchez, 2014) entre d'altres pel·lícules que formaran part de la Secció Oficial.

El Festival un any més, també acull el 13è Concurs de Curts de Terror i Gore i la 7ª edició del Concurs de Microrelats. Completen la programació altres activitats com ara pel·lícules i curtmetratges fora de competició, taules rodones i sessions per instituts.