23 d’octubre del 2017

Dijous 26 d'octubre, a les 20 hores, Cinefòrum "Cesare deve morire" de Paolo i Vittorio Taviani a la Biblioteca Pau Vila


Us convidem a una nova sessió del cinefòrum “Sortint del cinema” per parlar de la pel·lícula ‘Cesare deve morire’ (Cèsar ha de morir) dels directors Paolo i Vittorio Taviani (Itàlia, 2012). 


Docuficció sobre els tallers teatrals que organitza a la presó romana de Rebibbia el director Fabio Cavalli, que assaja obres de Shakespeare amb els presoners. Els assajos i la representació final de Juli Cèsar s’alternen amb la vida quotidiana dels reclusos. El film va obtenir l’Ós d’Or del Festival de Berlín i els David di Donatello al millor film i director, entre altres premis. “Mostra, amb els termes més crus possibles, l’energia elèctrica del drama que pot emocionar i tocar no només el públic, sinó els actors que aporten tant de si mateixos a les seves actuacions” (Kenneth Turan).

La sessió tindrà lloc el proper dijous 26 d’octubre, a les 20 hores, a la Biblioteca Pau Vila, i anirà a càrrec de Joan Domènech, president del Cineclub Hal 2002 de Molins de Rei. Aquesta activitat està oberta a tothom i té una durada aproximada d’1 hora. 

Activitat gratuïta – Aforament limitat